dijous, 27 de juny del 2013

AKELARRE FEST 2013 A VDX

MANIFEST


Bona nit a tothom!

Sóc aquí a Valldoreix per invocació de la Bruixa Marduixa i no ha estat  fàcil arribar al lloc de la cita, m’he perdut com tothom que ve per primera vegada a Valldoreix, he anat a parar al carrer del Pardal i, perdut com un Passarell, he decidit volar fins la Plaça del Casal que m’era el més fàcil. No vull pensar què passarà d’aquí uns anys quan estigui executat el Plà de mobilitat, amb tanta direcció única… jo, segurament no tornarè a fer més visites i el “pollastre”… el patireu vosaltres, vilatans de Valldoreix.

Ara toca presentar-me i segurament heu endevinat qui sóc: Sòc el Gran Cabró, conegut com el “Banyetes” per obra i gràcia del Sr. Folch i Torras.  Tambè us presento el sèquit que  m’acompanya : “les Fúries de l’Infern”. Són poques, per allà abaix també ens ha afectat la crisi general actual i estem amb un “ERO”  que vol dir, que no se salva ni Déu. (ostres! què he dit!)

Bé, anem per feina que per això paguen els meus serveis el Veïns Progressistes de Valldoreix.Us he de confesar que em paguen en “B”, en un sobre estil Bárcenas, que està de moda.

Bruixa Marduixa i Fúries de l’Infern: aquí comença l’Akelarre Fest!!


Les línees d'alta tensió.
Desprès  l'enrenou  que varem organitzar perquè els polítics es posessin les piles Déu n'hi do el que va costar ara estem tots calladets ets ets ets i tranquils, pensant que es va fent la feina i que dia arribarà que s'haurà fet del tot. No cal dir que el dia que caiguin sí que farem un gran aquellarre i fins i tot convidarem les bruixes veïnes de Sant Cugat, Mira-sol, La Floresta i Les Planes per celebrar-ho com es mereix.

Pla de mobilitat.
Vet ací que s'ha fet un pla que capgira com un mitjó els vostres hàbits. Ja cal que tragueu la bicicleta i greixeu la cadena; no per fer una passejadeta de pa sucat amb oli, no; sinó per a pedalar de valent. No contaminareu, no gastareu benzina i a més, fareu salut, segons diuen.

Horts urbans.
I sembla que ja no podrem cultivar els hortets que tanta il·lusió ens feien! Haurem de plantar les tomaqueres a la plaça de Can Cadena, això sí, sense malmetre la senyera perquè es vegi que els pagesos som com cal i som de casa.

Pisos
I perquè volem pisos si ja tenim les súper torres que en tenen quatre de plantes. Si als nostres xicots i xicotes els agrada més Rubí o Cerdanyola o fins i tot Barcelona. Alguns fins i tot se'n van al poble veí, a ocupar un pis de Promusa. Així que cap problema.

Escola bressol.
De moment, podeu portar els vostres nens i nenes a l'escola. Però aneu a saber quan durarà la broma!. Perquè els uns diuen que no tenen diners, els altres diuen que no els paguen i els de més enllà que no els arriben els calers de no se on. Total, que el més calent és a l'aigüera. Es clar que sempre us quedarà ocupar la pista verda, be al menys abans ho era de verda.

Consell de la Vila.
Però no us penseu, al nostre poble tenim de tot i fins i tot un Consell de la Vila on es debat tot allò que ens diuen i ens deixen. I, després de molt discutir i molt discrepar, arribem a les conclusions ja decidides d'antuvi. Ai las!!!.

El Ple
I un dijous de cada dos mesos quedeu convidats a aquesta festa tan polida que en dieu Ple, on tothom hi diu la seva, i que d'un temps ansà sembla que és una autèntica bassa d'oli. No com abans que era tot una cridòria. Es veu que el personal s'ha tornat educat, esta quietet i no fa xerinola.

I com bons veïns d'aquest poble compartiu sopar, tertúlia i coca que ja va sent hora de demostrar a les autoritats que som persones civilitzades!.  VISCA LA FESTA!!!.

VPV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada