divendres, 30 de gener del 2015

ELECCIOS PRIMÀRIES CANDIDATURA PROGRESSISTA DE CONFLUÈNCIA VEÏNAL A VALLDOREIX

Valldoreix Decideix Candidatura de Progrés

 

L’Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix (AVVPV) ha promogut una
candidatura de confluència veïnal per a la Presidència de l’Entitat Municipal de Valldoreix, juntament amb Iniciativa-Verds (ICV), Esquerra Republicana (ERC), Moviment d’Esquerres (MES) i Procés Constituent. Aquesta candidatura es presenta amb el nom de VALLDOREIX DECIDEIX, i representa una reedició de les candidatures unitàries que es van proposant en totes les eleccions locals, des de fa anys. Està oberta a noves incorporacions ja que pretén implicar i unir a totes les persones, entitats veïnals i partits amb inquietuds progressistes. A tal efecte anuncien la convocatòria d'eleccions primàries per escollir un candidat/ta d'ampli 
consens veïnal.

Aquestes primàries seran obertes a tota la població de Valldoreix. L'únic requisit que es demana és la inscripció prèvia a un registre de votants i subscriure una carta compromís de les Bases de la Candidatura, què es podrà signar fins el mateix moment de la votació. S'hi podran presentar com a candidats tots els veïns i veïnes que es comprometin a seguir el Codi Ètic i les Bases Programàtiques elaborades i consensuades per totes les entitats que formen el Pacte, i que aconsegueixin un mínim d’avals de les organitzacions promotores.

Una Comissió de Garanties vetllarà per la pulcritud i transparència del procés. Tant el reglament com el calendari de les primàries, es podran consultar a les pàgines web dels partits i entitats esmentades.

Valldoreix 25 de gener de 2015

1 comentari:

  1. Llàstima que manquin alguns partits importants de les esquerres, oi?
    En.fi, sort i endavant.

    ResponElimina