dilluns, 24 de juny del 2013

AKELARRE FEST 2013 A VALLDOREIX


L'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix va organitzar una berbena popular a la plaça del casalet per celebrar la nit de Sant Joan. A poc a poc s'hi va anar sumant més i més gent fins arribar a ser més de 160 persones. La festa va consistir en un sopar, el primer concurs internacional de coques, un petit akelarre i música en directe.


Després d'un moviment des de la plaça fins a l'interior de la Nau, es van instal·lar de nou les taules, els veïns i veïnes es van anar col·locant i va començar els sopar amenitzat per The Green Californians, que amb violí i guitarra ens anaven amenitzant amb la seva música. 


A l'acabar el sopar el jurat es va posar a triar la millor coca d'entre les 7 presentades. Totes feien molt de goig i sembla que també totes estaven molt bones. Finalment se'n varen escollir tres, que van tenir premis gastronòmics. 


Va venir a continuació l'akelarre, protagonitzat per el Gran Cabró, la Bruixa Marduixa i les Fúries del Infern. Tots plegats van passar revista als temes més candents de Valldoreix: torres d'alta tensió, pla de mobilitat, hortets, nous pisos, escola bressol, consell de la vila i ple. Tot plegat amb un to crític però humorístic. 


La festa va continuar amb música en directe a càrrec de Radio Fanjul, un conjunt de dos xicots i una xicota que fan una música diferent i ben interpretada. I va acabar amb música de ball per tots els gustos fins que el personal es va cansar.


Roser Casamitjana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada