dijous, 19 de setembre del 2013

SARDINADA POPULAR I ECOLÒGICA FESTA MAJOR DE VALLDOREIX 2013

Com cada any la SARDINADA que organitza, l’Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, per la Festa Major, ha estat un èxit.


En quatre bidons vam poder fer a la brasa 74 quilos de sardines. Des de les set del vespre la família Lecina-Veciana, amb el suport de persones de la nostra associació i altres que no ho eran, ens vam mobilitzar, atiant el foc i preparant la infraestructura. Tot i que estava anunciada per a 2/4 de 10, des d’abans de quarts de 9 la gent ja volia començar.


Vam repartir un total de 1.200 sardines molt fresques i grosses, acompanyades de la famosa salsa que, després de preguntar de què és, tothom en vol.

Una organització perfecte, la venda de tiquets i el corresponent control. La distribució de les sardines i el pa. Per als que no portaven plat els hi facilitavem tovallons. Recordeu que es tracta d’una sardinada ecològica i per tant per evitar plats i gots d’un sol ús, demanem que es portin de casa.


Vam haver d’anar a comprar més vi. Per cert, que deu haver-hi molt “mangui”, ens van desaparèixer 4. porrons. Se’ls van endur plens a casa?

Al final vam haver de tancar la barraca perquè, primer s’acabava el pa i poc després es van acabar les sardines.

Gràcies a tothom i fins l’any que ve.

RMUA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada