dimarts, 30 de juny del 2015

NO MARXEM



 
Després de 12 anys seguits, 8 al govern  i 4 a la oposició, ICV no te representació a la EMD de Valldoreix, encara que seguim tenint dos regidors al Ajuntament de Sant Cugat. Això no fa que marxem a casa. Els militants i amics de ICV seguirem treballant des de tots els llocs com hem fet sempre, per  sumar  sensibilitats i aconseguir un Valldoreix millor.

La nostra aposta sempre ha sigut buscar complicitats, tan durant els anys que hem estan al govern com a la oposició:  hem estat oberts a la gent de Valldoreix, i per suposat que això no canviarà . Aquets resultats evidentment no son els que nosaltres esperàvem, però això no fa que nosaltres deixemde treballant per aconseguir  un canvi real a la nostra vila. El camí no es fàcil,  serà llarg i dur, però seguimcaminant per anar construint una alternativa a aquet govern i per aconseguir aquet objectiu farà falta molta gent i moltes ganes de treballar. La gent d’ICV volem estar presents a totes les institucions pertreballar de manera seriosa i responsable, però volemrecordar que  també estem presents a la societat civil en tots els llocs,on creiem que podem fer sentir la  nostre veu i les nostres propostes.

El nostre compromís es aconseguir a Valldoreix una administració propera i transparent, una major justícia social i un poble totalment sostenible.

ICV  Valldoreix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada